Webbversionen go.readly.com fortsatt aktiv

Senast uppdaterad: Sep 19, 2018 11:36AM BST

Till våra trogna kunder,

Vi har lyssnat på er och tagit till oss all feedback angående beslutet att stänga go.readly. Vi kan nu meddela att webbversionen av Readly inte kommer att stängas - den kommer fortsatt att vara aktiv!

Vi är medvetna om att vårt ursprungliga beslut att stänga webbversionen har skapat oro för många av våra trogna kunder och vi ber om ursäkt för förvirringen det orsakat.

Du kan nu fortsätta att njuta av läsning både via go.readly och via vår app för mobil och surfplatta.

Om du har några frågor eller feedback är du välkommen att kontakta oss.

Vi tackar för din förståelse!

Readlyteamet

----------------------------------------------------

Vi har många spännande nyheter på gång i appen och vi rekommenderar dig att testa om du inte redan har gjort det.

Förutom att kunna ladda ner och läsa tidningar offline kan du läsa på ett helt nytt sätt via vår funktion Mobile Reading som är speciellt anpassad för mobilläsning. Appen är också utmärkt för semester och resor utomlands då det inte finns några regionala begränsningar för vad du kan läsa. Alla våra övriga funktioner såsom profiler, favoriter, bokmärken m.fl. är självklart tillgängliga i appen och bidrar till en ännu bättre läsupplevelse.

Klicka här för att ladda ner appen till iOS via Apple App Store

Klicka här för att ladda ner appen till Android via Google Play Store