Hur mycket läsning har jag tillgång till?

Senast uppdaterad: May 16, 2018 11:07AM BST
Med ett abonnemang har du tillgång till tusentals svenska och internationella titlar i Readly. Alla ingår i ditt abonnemang för 99kr/mån.

Du kan alltså läsa så mycket du vill inom vårt utbud till samma pris. Se hela vårt utbud HÄR

Du kan även dela din läsning med familjen. Ni kan läsa på upp till 5 enheter samtidigt och skapa 5 olika profiler. Ladda bara ner appen på varje enhet och logga in med samma mailadress och lösenord som abonnemanget ligger på.