Avsluta abonnemang

Senast uppdaterad: Mar 05, 2019 03:39PM GMT
Du kan när som helst avsluta ditt Readly-abonnemang. Du gör det enkelt genom att följa nedan steg:

1) Logga in på 'Mitt konto' på vår hemsida www.se.readly.com. Dina inloggningsuppgifter är samma information som du använder när du loggar in i appen.
2) Klicka på "Abonnemang & betalningar".
3) På nästa sida klickar du på knappen "Avbryt". Du har du möjlighet att ange en anledning till varför du avslutar ditt abonnemang. Klicka sedan på "Till uppsägning".
4) För att slutföra uppsägningen så måste du scrolla ner på nästa sida och klicka på "Bekräfta uppsägning" för att bekräfta att abonnemanget avslutas. När dessa steg är klara kommer du att se en grön linje där det står "Ditt abonnemang har avslutats". Du får även en bekräftelse via mail.

Du har full tillgång under återstående period du har betalat för. Om du ändrar dig under den här perioden kan du aktivera ditt abonnemang när som helst genom att följa ovan steg och välja knappen "Återaktivera".

Telia - Har du ett abonnemang kopplat till Telia så avslutar du det direkt via dem, vi kan inte avsluta det åt dig. Du kan avsluta ditt abonnemang på Telias hemsida genom att logga in på Mina sidor eller genom att ringa deras kundsupport. Läs mer här.

Apple - Har du tecknat ditt abonnemang direkt i appen via Apple så avslutar du ditt abonnemang via ditt iTunes-konto, vi kan inte avsluta det åt dig. Läs mer här.

Skulle du senare vilja aktivera ditt abonnemang igen går du till Mitt konto och trycker på Köp abonnemang.

Hoppas vi ses snart igen!

support@readly.com
http://assets2.desk.com/