Skapa nytt lösenord

Senast uppdaterad: May 16, 2018 11:37AM BST
Återställning av lösenord kan ske på två sätt.

1. Om du kommer ihåg ditt nuvarande lösenord men vill byta ändå:
Gå till http://www.readly.com och logga in under "Mitt konto". Klicka sedan på "Byt mitt lösenord".

2. Om du inte minns ditt nuvarande lösenord:
Klicka på länken nedan och sedan på "Har du glömt ditt lösenord".

https://se.readly.com/accounts/login

Gå därefter till din mail och klicka på länken för att återställa lösenordet. Viktigt är att ange samma mailadress som när kontot skapades.

Om du inte har kunnat återställa lösenordet efter att ha följt ovan steg så kan du kontakta oss på support.se@readly.com för vidare hjälp.

support@readly.com
http://assets1.desk.com/