Supportcenter

Profiler – Hur delar jag med mig?

Senast uppdaterad: May 16, 2018 12:52PM BST
På varje abonnemang kan man läsa på upp till 5 enheter samtidigt. Det vill säga vara inloggad på 5 olika enheter på samma gång. Alla personer laddar då ner appen och loggar in med samma mailadress och lösenord som abonnemanget finns på. 

Hur skapar jag en profil? Följ stegen nedan för att skapa en profil. 

iOS:
Väl "meny" som du finner längst upp i vänster hörn på skärmen i appen. Välj "lägg till profil". Fyll sedan i information som profilnamn, kön, födelseår och emailadress om så önskas. Dessa uppgifterna är inte obligatoriska. 

När informationen är ifylld klickar du på "spara".

För att radera en profil på iOS enhet så går du till "menyn" i övre vänster hörn och klickar på den lilla pennan som finns bredvid profilens namn längst upp i listen. Därefter väljer du "radera" genom att klicka på den röda knappen. 

Android:
Tryck på "profil-knappen" som du hittar längst upp till höger på skärmen. Välj "lägg till profil". Därefter har du möjlighet att fylla i information som profilnamn, kön, födelseår och emailadress om så önskas. Dessa uppgifterna är inte obligatoriska. När allting är ifyllt klickar du på "spara".

För att radera en profil i Android så klickar du på profil symbolen i övre högra hörn. Klicka på pennan som befinner sig till höger om profilen för att göra ändringar. Därefter klickar du på den röda "radera-knappen".

Kontakta oss
support@readly.com
http://assets1.desk.com/
false
readlyInt
Läser in
sekunder sedan
för en minut sedan
en minut sedan
för en timme sedan
dagar sedan
för en dag sedan
dagar sedan
om
false
Ogiltiga tecken upptäcktes
/customer/sv/portal/articles/autocomplete

©  Readly


Customer service software powered by Desk.com