Support Center

SAS EuroBonus

Last Updated: Nov 14, 2019 02:23PM GMT
Som SAS EuroBonus-medlem får du 99 EuroBonus Extrapoäng för varje månad du prenumererar på Readly. Erbjudandet gäller enbart vid nytecknade av abonnemang och det är inte möjligt att tillgodogöra sig Extrapoäng för ett befintligt abonnemang.

Som ny kund är du välkommen att ta del av erbjudandet via nedan länk:

readly.com/eurobonus

Poängen läggs automatiskt på ditt konto 14 dagar efter genomförd månadsbetalning. Om du saknar poäng kan du efterfråga dem här.

Contact Us

readlyInt
Loading
seconds ago
a minute ago
minutes ago
an hour ago
hours ago
a day ago
days ago
about
false
Invalid characters found
/customer/en/portal/articles/autocomplete